Wednesday, March 19, 2008

Vi savner dig

Tue pabbi
Moren pröver at efterligne et nyt ansigtsudtryk. Hmm...


I dag var Ása Ollamma Thór og mig nede i byen og spise ristet bröd paa Mokka kaffi. Det er det bedste at spise ristet bröd paa Mokka. Bagefter var vi inde i en meget fancy fiskeforetning for at köbe fisk og saa saa vi at de solgte oldefars fiskechips, hvilket aabenbart er et hit. Det vidste vi ikke.
Vi hygger os rigtig meget, spiser mange fisk og gaar lange ture. Gylfi afi er den eneste der gaar paa arbejde, men inden han tager afsted læser han krimi for Thor, det elsker de begge to.
Vi haaber alle i DK har det godt. Kærlig hilsen til familien
og specielt til Tue pabba

2 comments:

Olla said...

Tussssssind tak for oss :) for en god plade... Vi har hørt på den 3 gange og den blir bedre og bedre. Tittelsangen er min favoritt nu men andre sanger kæmper hardt for opmærksomhed. Pladen har et mild og god tone, samme som den forrige men er dog anderledes. Mer dybde i den synes vi, lydmessigt spesielt.

Vona það sé gaman á Íslandi og passið ykkur á storminum í dag!

berglind said...

ja...det er so..ja..ja..snakke danske!!;) ótrúlega á ég hæfileikaríkar vinkonur sem tala tungum!!!:) en þú getur skilað til Tue að ég hlustaði á hann á síðunni hans of fannst hann mikket godt!!;) Skemmtið ykkur vel á Íslandinu - bið að heilsa :)